Pilates óra minden szerdán 12:10-tól az Egyetemi Edzőcsarnokban!

Kedves Hallgatók!

Szeretnénk felhívni a figyelmet a minden héten szerdán, 12:10-as kezdettel, Gyenesei Anita által megtartott Pilates órára:

A pilates torna egy több mint száz éve létező testformáló módszer, amely hazánkban sokáig nem volt ismert. 

-       A tornagyakorlatok segítségével megnő az izmok és az ízületek állóképessége, csökken a sérülékenységük.

-       A módszer célja egy sportos, vékony, esztétikus testalkat felépítése, valamint a szép tartás és tudatos mozgás elsajátítása mindkét nem számára.

-       A pilates torna elsősorban a hát- és gerincpanaszok esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlással erős, szálkás izomzat is felépíthető a gyakorlatok alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszessé tehető.

-       A pilates már heti egy alkalommal is eredményes, de a kulcs a rendszerességben van.

-       A tudatos mozgás koncentrációt és figyelmet igényel, a lényeg a mozdulatok minősége és nem pusztán a mennyisége. A koncentráció és légzés kombinációja eltereli figyelmünket a mindennapi stresszről, így könnyen hozzászokunk a pilates óra nyújtotta kellemes ellazuláshoz. A pilates nem lestrapál, hanem felfrissít! Így várjuk és élvezzük - majd a mozgást, ami az öröm és nem a plusz stressz forrása lesz.

-       Ennek jegyében várok minden hallgatót szerdánként 12.10-tól az edzőcsarnokban, ahol az erő, az állóképesség és a sportági ismeret követelmény is teljesíthető.

-       Azon hallgatók is látogathatják az órát, akik már teljesítették a követelményeket.

Ügyfélfogadás

Hétfő és csütörtök:

13:30 - 15:00

Kedd:

9:00 - 11:30-ig

13:30 - 15:00

Szerda:

9:00 - 12:00-ig

Galéria

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00
Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.